Sign in to follow this  
Guest mihai

Cum să eliminați parola de autentificare în Windows 10

1 post in this topic

Guest

O parte din motivul pentru care este atât de comprimate populare A devenit de fapt, acestea sunt mereu pe - nu trebuie să așteptați pentru Windows să se încarce, și nu au nevoie să introduceți parola de fiecare dată când a vrut să le folosească.

Ei bine, tabletele sunt mari, dar în funcție de situația de la mână, uneori, ai nevoie doar de un PC sau laptop. Și totuși doriți să se încarce rapid. Că should fi prea mult pentru a cere.

Puteți mări viteza la sarcini pe care de Windows în primul rând prin eliminarea programelor de pornire inutile. Un al doilea pas - și unul pentru a lua numai dacă sunteți destul de sigur, calculatorul nu va cădea în mâini greșite - este de a elimina etapa suplimentară de a avea nevoie pentru a introduce o parolă pentru Windows.

Eliminarea de conectare a parolei pentru Windows' este un simplu caz de debifarea o casetă în setările contului de utilizator. Iată cum puteți accesa această opțiune.Eliminarea parolei de autentificare pentru Windows' în Conturi utilizator

• Tastați netplwiz în bara de căutare, apoi faceți clic pe un rezultat de top pentru a rula comanda

• Debifați din caseta de lângă „Utilizatorii trebuie să introducă un nume de utilizator și o parolă pentru a utiliza acest computer”, și a apăsa pe Aplicare

• Introduceți numele de utilizator și parola, apoi reintroduceți parola. faceți clic pe OK

• Faceți clic pe OK din nou pentru a salva modificărileSursa acestui subiect a fost scris dehttp://www.pcadvisor.co.uk/how-to/windows/how-remove-password-login-in-windows-10-3637669PC Advisor(scris în limba engleză, și tradus de către mihai)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this