lonczinsky

Members
 • Content Count

  11
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

lonczinsky last won the day on January 13

lonczinsky had the most liked content!

Community Reputation

2 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. lonczinsky

  Cerere Up Swide

  pro
 2. lonczinsky

  Daily Chance şi Respawn

  pro
 3. lonczinsky

  Cerere Admin Senique

  pro
 4. lonczinsky

  [Cerere admin] Mr.NeQ.

  pro.
 5. lonczinsky

  Cerere UNBAN - XoXo # sEcoNdH^

  Atunci ti-am zis ca nu-i injuratura si dupa i-am zis ca-i dau gag oricum ceea ce a fost ceva ce n-ar fi trebuit sa fac oricum. Daca tot treci pe amintiri, aminteste-ti tot.
 6. lonczinsky

  Cerere UNBAN - XoXo # sEcoNdH^

  Scuze de intarziere. N-am ce scuza sa bag, xoxo si-a luat ban pe merit, acum o sa-i corectez povestea: 1.Toata faza aia cu doar el a primit gag e o minciuna le-am dat la amandoi, dupa care el a mai primit ca nu s-a calmat. 2.Imi tot comenta, eu am ramas calm.Ma lua de prost, si nu doar atat m-a si facut prost de mai multe ori. Nu i-am facut nimic l-am tot avertizat, si m-a mai facut prost inca o data si a fost de-ajuns. El crede ca-si permite sa ma faca pe mine prost cand eu am vorbit frumos cu el. 3.Da, i-am zis ca face run, si ca are stil de noob, da asa ii zic si la waltham cand rupe scarile, si am facut astea tinand un limbaj frumos, si faza cu puiut de arena nici n-o comentez ca l-am vazut eu pe-acolo si i-am explicat ca la noi nu se joaca ca si acolo. A spamat u@, a jignit admin, player, si a facut doar comentarii din alea inteligente, stiti ce zic. Si-a meritat banul. pwp
 7. lonczinsky

  [Cerere admin] Mr.NeQ.

  pro
 8. lonczinsky

  Cerere admin All Might

  Nick: NOTORIUS[LDZ] @ All Might Nume real: Marton Raul Ore (link gametracker) :https://www.gametracker.com/player/NOTORIUS[LDZ] %40 All Might/89.40.233.67:27015/ Metodă de contactare (Skype/Steam/Discord/Social Media):https://steamcommunity.com/id/thebanishedhns Experiență: Am experienta in adminat. Vârstă: 15 ani. Motivul pentru care dorești să faci parte din echipa noastră: Mor de ciuda cand vad hackeri + caut de o gramada de timp un server de dr clasic. Ai citit regulamentul? : 20:08.
 9. lonczinsky

  reclamatie shazam

  N-am nevoie de alt comment de al lui Z3d sa vedem ca se crede important si se vede ca doar vrea scandal. In legatura cu acuzatiile lui Alex, nu cred ca Shazan i-a dat fara motiv pup, a doua oara cand a primit pup zed eram pe sv si iarasi tragea la scandal.Deci Shazam respecta regulile si nu face abuz, si daca mai da kick in gluma, sau slay sau slap invata drq sa te distrezi.
 10. lonczinsky

  Cerere UP All Might

  Nick: NOTORIUS[LDZ] @ All Might Skype: lonczinsky2003 da nu prea folosesc https://steamcommunity.com/id/thebanishedhns/ ID STEAM: STEAM_0:0:457072611 Varsta: 15 ani Experienta admin (timp):Cam 1 an in total de adminat. Admin de (noapte/zi):In general zi dar si mai rar. Ore jucate pe sv :cam 120, da am avut mai multe nume. https://www.gametracker.com/player/NOTORIUS[LDZ] %40 All Might/93.119.24.126:27015/
 11. lonczinsky

  Cerere Waltham

  PRO suta la suta pentru zeul scarilor are activitate si tot.