Reetzahh;

Moderator
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Recent Profile Visitors

109 profile views
 1. Reetzahh;

  Cerere admin All Might

  Acceptat. PM cu Nick și parola. T/C
 2. Reetzahh;

  [MODEL] ANUNȚURI

  UPDATE: 13:25 REGULAMENTUL ÎL GĂSIȚI ÎN SECȚIUNEA ”STAFF ONLY”
 3. Reetzahh;

  [MODEL] Cerere Upgrade

  Nick: Ore (minim 20): Link Gametracker: Vechime Helper (minim 2 saptamani): Link catre topicul unde ai primit Rank 1: Cunosti regulamentul?:
 4. Reetzahh;

  [MODEL] Reclamație Player

  #Nick: #Nick jucator reclamat: #Motiv: #Dovadă: #IP/SteamID (amx_showip in consola):
 5. Reetzahh;

  [MODEL] Reclamație Admin

  Numele tau: Numele adminului reclamat: Data si ora: Harta: Descrierea pe scurt a intamplarii: Martori(dintre admini): Dovada(obligatorie):
 6. Reetzahh;

  [MODEL] Cerere Admin

  Nick: Nume real: Ore (link gametracker) : Metodă de contactare (Skype/Steam/Discord/Social Media): Experiență: Vârstă: Motivul pentru care dorești să faci parte din echipa noastră: Ai citit regulamentul? : Condiții Minim 15 ore! Comportament si limbaj adecvat! Minim 14 ani! Să aibe cunoștințele necesare pentru a administra server-ul în lipsa celorlalți admini.
 7. Reetzahh;

  [MODEL] Cerere Slot

  Nick: Ore (link gametracker): Condiții Minim 10 ore! Comportament si limbaj adecvat!
 8. Reetzahh;

  [REGULAMENT] Playeri

  1. Codurile si scripturile care aduc un avantaj ilegal playerilor sunt interzise si se pedepsesc cu ban permanent! 2. Cand intrati pe server trebuie sa va aminiti ca nu sunteti intr-un notepad ca sa va puteti dezlantui gura asa cum doriti. Orice mesaj vulgar tastat in chat se va sanctiona de catre admin cu gag de o durata stabilita de admin in functie de gravitatea mesajului de la 2 pana la 5 minute. De asemenea, nu faceti spam in chat cu diferite mesaje/comenzi. 3. Deoarece noi avem un nume si un loc stabilit, un forum, orice reclama intentionata la alt forum sau alt server sau reclama continua prin nume sau spam in chat se va sanctiona cu ban permanent. Daca aveti reclama in nume aceasta se va schimba in drx.fioriginal.ro de catre admin. 4. Odata ce ati primit gag asteptati sa treaca, nu dati repede retry deoarece nu rezolvati nimic, ba din contra, determinati adminul sa foloseasca comenzi mai dure. 5. Orice player care il suspectati de cod se va anunta pe u@ si nu in chat deoarece acesta poate vedea mesajul si iesi de pe server astfel avand ocazia sa intre alta data. 6. Este interzis sa scurtati mapele pentru a scoate un record mai bun sau pentru a ajunge inaintea celorlalti la T. 7. Este permisa luarea armelor si hp-ului ce se afla la finalul hartilor deoarece este un avantaj bine meritat pentru cel ce face mapa! 8. Jocul este free. Prin urmare, tero are voie sa activeze capcane sau sa lase free, iar ct are voie sa dea arma teroristului sau sa il omoare indiferent de cum a fost runda, free sau nu. 9. Nu aduceti injurii teroristului daca nu lasa free, e alegerea lui cum vrea sa fie jocul. 10. Nu aveti voie sa activati capcane daca sunteti CT. 11. Tero nu are voie sa se omoare cu HE Grenade.
 9. Reetzahh;

  [REGULAMENT] Admini

  1. Este interzisa folosirea comenzilor intre admini exceptand cazurile in care prindeti un admin cu cod si este foarte clar, atunci il puteti bana si reclama pe forum printr-o reclamatie. 2. Mapa se schimba in ultimele 5 minute, dar in cazurile in care playerii nu sunt multumiti sau acestia parasesc serverul, sunteti nevoiti sa dati vot cu mapele jucate. La orice vot trebuie date mape alese de playeri si admini sau cele mai jucate, nu mape la nimereala. Daca mapa exista deja la /harti si mai multi playeri o doresc, o puteti da la vot. 3. Este interzisa imprumutarea accesului altei persoane indiferent daca iti este frate/sora si jucati de pe acelasi pc. 4. Pentru limbaj se va da gag, daca continua se va da iar gag, iar daca injura prin nick sau si dupa trecerea celui de-al doilea gag, se va da ban maxim 10-15 minute. Cine va da ban inainte sa dea 2 gag-uri sau va da ban mai mult de 15 minute, va fi sanctionat. 5. Este interzis abuzul de comenzi. Comenzile de chat csay/tsay/say se folosesc doar pentru anunturi. 6. Aveti voie sa jucati cu alt nume, dar atunci cand este nevoie de voi, sunteti obligati sa va schimbati numele cu cel de admin, iar in cazul in care se va face o verificare a orelor, ownerul va verifica orele de pe numele pe care aveti admin, nu cel de player. 7. Sunt interzise certurile intre admini. Daca exista neintelegeri intre admini legat de server/forum/de voi ca admini, vorbiti mai intai cu detinatorii sau gradele mai mari pentru a nu se ajunge la pedepse grave. 8. Este interzis sa dati ban permanent fara demo la cod. Banul pentru o reclama intentionata este permanent si poate fi dat fara o dovada a consolei/a jocului deoarece aceasta se poate regasi in logul public de chat. 9. Toti adminii sunt obligati sa frecventeze forumul zilnic pentru a raspunde in cereri / topicuri noi si pentru a fi la curent cu noile update-uri. 10. Daca un player are probleme/nelamuriri legate de server/forum (sectiunea csx), sunteti nevoiti sa il ajutati sau, in caz ca nu stiti, sa il pasati la cineva care poate rezolva. 11. Nu trebuie sa va credeti mai presus doar pentru ca aveti un acces pe server. Toti sunteti egali. Toti sunteti jucatori ai serverului si toti trebuie sa respectati aceleasi reguli. Adminul este o responsabilitate si un ajutor al serverului. Adminul nu trebuie sa se creada protejat de owner daca face greseli. Odata ce a decis sa faca parte din staff (acesta nu este un lucru obligatoriu, ci este dorinta playerului) trebuie sa aiba grija de server. 12. La cererea de admin, la intrebarea "Ai citit regulamentul?" se va trece ora la care este facuta cererea! 13. In timpul meciurilor din campionat, playerii vor fi mutati spectatori ori de cate ori intra la joc, insa niciodata nu se va da kick/ban. Adminii risca suspend/down.
 10. Reetzahh;

  [MODEL] ANUNȚURI

  Toate anunțurile în legătură cu server-ul se vor publica aici. Pentru că e o comunitate nouă avem și noi reguli pentru creearea unui topic. De exemplu: Toate topic-urile vor fi făcute după modelul pe care l-am folosit aici. (Ex: [Cerere Admin] Reetzahh;) Toți adminii de pe server trebuie să fie activi atât pe forum cât și pe server La 3 luni se va face un calcul și se va face o așa-numită „Ședință”, respectiv, cu privire la statutul server-ului și la playerii pe care îi vom avea. Regulamentul trebuie citit și se găsește în secțiunea „Regulament server” Cam atât pentru moment. O să revin cu alte edit-uri dacă va fi nevoie.