All Activity

This stream auto-updates     

 1. Today
 2. Mr.NeQ.

  Cerere UP All Might

  PRO!
 3. Yesterday
 4. Small xD

  Cerere UP All Might

  PRO ! Very active
 5. Last week
 6. NAF-

  Cerere UP All Might

  PRO
 7. NAF-

  [Cerere admin] Mr.NeQ.

  PRO
 8. lonczinsky

  [Cerere admin] Mr.NeQ.

  pro
 9. Mr.NeQ.

  [Cerere admin] Mr.NeQ.

  Nick: Mr.NeQ. Skype: Lupu Ionut ID STEAM: - Varsta: 21 Experienta admin (timp): 5-6 ani Admin de (noapte/zi): mai mult spre seara, cand ies de la munca. Ore jucate pe sv : AICI
 10. Chrome.

  Cerere UP All Might

  PRO
 11. Chrome.

  CERERE MasterTim

  PRO
 12. Earlier
 13. MasterTim

  Plugin 250fps

  Sa fie max 350 fps (pentru eb)
 14. MasterTim

  Concursuri

  Pro!
 15. Chrome.

  Concursuri

  Foarte buna ideea!
 16. MasterTim

  CERERE MasterTim

 17. MasterTim

  CERERE MasterTim

  ah, da... Am scris 60 de zile . Thx 😉
 18. ShAzAM

  CERERE MasterTim

  pro si ti-au mai furat inca 60 de ore* :))
 19. MasterTim

  CERERE MasterTim

  Nick: MasterTim Sype: Nu il mai stiu (nu mai folosesc). Folosesc Discord : MasterTim#2454 Steam ID: CS 1.6 nu joc pe Steam, dar in orice caz: https://steamcommunity.com/id/mastertim188/ Varsta: 18 ani. Eperienta Admin: Sunt player vechi cunosc bine regulile (am jucat acum 4-5 ani pe hns.Lunetistii.ro unde am avut grad Helper, iar apoi am jucat pe Arena) Admin de (Noapte /Zi) : Stau mai mult ziua. Ore jucate pe server: Nu stiu de ce imi arata pe gametracker doar 600 minute https://www.gametracker.com/player/MasterTim/93.119.24.126:27015/ (Dar cred ca am in total cel putin 150h ... Acum pe server imi afiseaza ca am 67h . Am mai jucat cu Vip de ala de 10 zile si mi-a mai furat inca 60 de zile + ca au mai fost ceva probleme la server si s-au resetat orele si xp si am mai pierdut acolo ceva ore)
 20. lZ3Dl

  reclamatie shazam

  =]]]]]]
 21. Reetzahh;

  Cerere admin All Might

  Acceptat. PM cu Nick și parola. T/C
 22. lonczinsky

  Cerere admin All Might

  Nick: NOTORIUS[LDZ] @ All Might Nume real: Marton Raul Ore (link gametracker) :https://www.gametracker.com/player/NOTORIUS[LDZ] %40 All Might/89.40.233.67:27015/ Metodă de contactare (Skype/Steam/Discord/Social Media):https://steamcommunity.com/id/thebanishedhns Experiență: Am experienta in adminat. Vârstă: 15 ani. Motivul pentru care dorești să faci parte din echipa noastră: Mor de ciuda cand vad hackeri + caut de o gramada de timp un server de dr clasic. Ai citit regulamentul? : 20:08.
 23. DaRk On3

  reclamatie shazam

  Alex, deja esti penibil. Ai facut reclamatia, ti-ai spus punctul de vedere dar gata frate, tot tu te dai ofensat dar tu il ataci acum pe Shazam Z3d, nu vad ce cauti tu aici, inteleg, la inceput ai spus parerea ta despre Shazam, dar gata si tu, ti-o iei in cap.
 24. ShAzAM

  reclamatie shazam

  10 ori? tu te auzi? si cica eu is ala de le infloreste
 25. Alex BsK

  reclamatie shazam

  Da coae kick de 10 ori the în gluma asa ca aia e sa ne distram
 26. lZ3Dl

  reclamatie shazam

  =]]]]]]]]]] ba cotei st cuminte
 27. lonczinsky

  reclamatie shazam

  N-am nevoie de alt comment de al lui Z3d sa vedem ca se crede important si se vede ca doar vrea scandal. In legatura cu acuzatiile lui Alex, nu cred ca Shazan i-a dat fara motiv pup, a doua oara cand a primit pup zed eram pe sv si iarasi tragea la scandal.Deci Shazam respecta regulile si nu face abuz, si daca mai da kick in gluma, sau slay sau slap invata drq sa te distrezi.
 28. ShAzAM

  Cerere UP All Might

  pro
 1. Load more activity