Reclamatie ae.

Post Reply
User avatar
grizzLY
Member
Member
Posts: 7
Joined: Wed Jul 04, 2018 3:27 pm

Reclamatie ae.

Post by grizzLY » Fri Oct 05, 2018 3:48 pm

Nick in joc: nohandz # DanT3F00.

Nick-ul adminului pe care-l reclami: ae

Data(ziua/ora/minutul-aprox.):05.10.2018 / 6:40 PM

Durata banarii (daca este cazul) : 120 minute

Motivul: " invata sa vorbesti cu mine "

Dovezi: https://imgur.com/a/U74nU7H

Vreau sa vad si eu care parte din regulament nu am respectat-o. L-am mai citit odata in caz de orice. Din ce am citit, nu am gresit cu nimic, din contra, tu incepi sa imi vorbesti cu " diminutive " . De cand pana cand ne permitem ? Si de ce sunt eu obligat sa " stiu sa vorbesc " cu ae de pe hns.legendz.ro ? Cine esti tu ? Esti admin, bun, nu te-am jignit, nu am folosit acele " diminutive " ale tale, tu te bagi in seama si vrei sa ne batem, rautate mica :)) . Atat am avut de spus. Poate se raspunde in mai putin de 2 luni :)

User avatar
gazanu
Member
Member
Posts: 2
Joined: Sat Sep 22, 2018 9:58 am
Nick CS: ae.

Re: Reclamatie ae.

Post by gazanu » Sun Oct 14, 2018 12:14 pm

cat timp o dai la sictir si aroganta cu mine sau cu orice alt manager sau owner ai sa primesti pedepse de genul si hai sa ti explic de ce. avem gradul pe care l avem cu un motiv. si nu cerem mult, doar niste respect. in momentul in care tu nici macar respectul ala nu l oferi si te iei in gura si o dai pe-o aroganta de printisor asteapta-te la pedepse. ca nu e nimeni obligat sa te suporte ;) data viitoare fă demo, ss-urile alea sigur nu contin toata conversatia. si sincer sa-ti zic nu-mi permit sa tin minte toate conversatiile cu copii frustrati de pe cs ca-s multe tare. ss-urile tale nu acopera tot. Și scuză-mă amice dacă te-am ofensat prin "pulica" . nu stiam ca jucam cu copilasi pe server. nu stiu daca ai observat dar pe server e baieteala. daca tu esti bambilici si ti faci coronite de flori si ti pui efecte cu buze mari pe snapchat anunta-ne si pe noi ca sa te tratam ca atare . :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

User avatar
grizzLY
Member
Member
Posts: 7
Joined: Wed Jul 04, 2018 3:27 pm

Re: Reclamatie ae.

Post by grizzLY » Sun Oct 14, 2018 12:25 pm

Hai sa le luam pe rand :
1. E un regulament aici si trebuie respectat. Eu l-am respectat, si tu trebuie sa o faci, ca nici eu nu sunt obligat sa iti accept tie suferintele.
2. Exista consola, cine are acces la consola, se poate uita la datele mentionate mai sus ( ora / mapa etc ) si sa vada care a fost conversatia.
3. Nu ai ss-uri / demo impotriva mea ? E ban pe degeaba. Din ce stiu, orice ban trebuie sa aiba si o dovada, oricat de mica.
4. Baietel esti cu cine iti permiti tu, afara, nu pe server. Daca doar pe net o dai in baieteala, ca ma bati ca etc, e clar. ( asa ca offtopic ca toti sunteti baietei duri )
5. Sunt arogant cu cine merita asta. De ce sunt cu tine arogant si cu altii nu sunt ( abbe , unl1 , dark one etc ) ? Ca ei stiu sa se comporte si au respectul meu, nu suntem toti asa de duri ca tine pe internet. Data viitoare daca vrei respect, ofera-l si tu, ca eu nu te-am luat cu diminutive.

P.S.: Ce te intereseaza ce dau eu pe snap ? Si de ce o dai in offtopic ? Sau nu ai alte argumente impotriva mea ? :(

Next time exprima-ti frustrarile in alta parte. Nu ne intereseaza ca nu esti bagat in seama, "baietas". Atat am avut de spus. Ban-ul este pe degeaba, neavand probe impotriva mea.

O zi / seara frumoasa.

Post Reply

Return to “Admin”